Siirry suoraan sisältöön

Suvin terveiset

  25.10.2023

  Suomen Vertaistuki Suvi ry:n hallituksen toinen kokous pidettiin tiistaina 24. päivänä lokakuuta. Oli kulunut melkein viikko siitä, kun Kansainvälisenä vertaistuen päivänä saimme julkistaa virallisesti yhdistyksen perustamisesta. Kokouksessa päällimmäisinä tunteina oli kiitollisuus kaikista Suvi ry:n saamista kommenteista ja kannustuksesta. Koko perustajaporukka on kovin otettu siitä, miten innostuneena yhdistys on otettu vastaan. Kiitos kaikille!

  Mitä Suvi ry aikoo tehdä?

  Kun yhteisestä asiasta innostuneet ihmiset kokoontuvat yhteen, ideoita riittää! Aloitamme ensimmäisenä kahdesta asiasta, jotka koemme erityisen tärkeäksi. Ensimmäinen on vertaistuen arvojen työstämisen. Tätä työskentelyä aloitimmekin jo ennen yhdistyksen perustamista Vertaistuki-aivoriihessä, joka pidettiin elokuussa. Työstämme vertaistuen arvojen sanoittamista vielä vähän, ennen kuin laitamme ne kommentoitavaksi vertaistuen kehittäjille ja vertaistukijoille.

  Toiseksi haluamme jatkaa Valtakunnallisen vertaistuen kehittäjien verkoston (Facebook-ryhmä) aloittamia vertaistuki-aiheisia sparrailuja verkossa. Näitä siis teemme aluksi! Aikataulut tarkentuvat vuoden loppuun mennessä.

  Voiko liittyä yhdistyksen jäseneksi?

  Olemme saaneet jo monia kiinnostuneita kysymyksiä järjestöjen jäsenyydestä, ihanaa! Emme ole vielä tehneet päätöstä siitä, miten jäseneksi liitytään, millainen on jäsenmaksu, ja mitä jäseneksi liittyminen tarkoittaa. Innokkaat joutuvat vielä hetken siis odottelemaan! Erityisesti vapaaehtoisia, vertaistuen eteen aikaansa, taitoansa ja voimiansa antavia henkilöitä tietenkin tarvitsemme, joten tulemme teitä kutsumaan mukaan!

  Miten voin osallistua?

  Seuraathan päivityksiämme sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja X:ssä. Anna meille myös vinkkejä, mitä olet oivaltanut vertaistuki-ilmiöstä tai millaista tutkittua tietoa olet löytänyt. Jaamme niitä mielellämme somessa. Somessa ilmoitamme myös toiminnasta, johon voit osallistua. Joulukuussa pidämme toiminnan suunnittelupäivän, joten sen jälkeen tiedotamme asiasta tarkemmin. Muistathan, että yhteyden meihin saat joko somen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@suomenvertaistuki.fi.

  Kiitollisena Suvi ry:stä ja innostuneista ihmisistä

  Anu, Miia, Satu, Senja, Ulrika ja Johanna

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *